Andre hold

Mandage: 
Qi Gong med Lise Riisgaard Larsen. Se opslaget nederst på siden.
Ring, sms eller mail til: 23 29 08 27 eller liseriisgaardlarsen@gmail.com

Mandage og Tirsdage: 
Yoga med Martin Fast, som har overtaget Malenes hold. Læs om ham nedenfor.
Kontakt: har du spørgsmål så skriv til martinlf@hotmail.com eller 60622049 (helst sms). Tilmelding pr. mail. Gratis prøvetime hvis du aldrig har prøvet yoga ved mig før. 

Torsdage:
 Maj har yoga torsdag eftermiddag.
Ring eller SMS til 60609109 for mere information.

Holdbeskrivelser

Om Maj Mira Lindegård:

Jeg elsker yoga, og jeg elsker at undervise i yoga! Jeg har praktiseret yoga, afspænding og meditation i mange år, og siden 2015 har jeg undervist i dybdeafspænding, meditation og healing. Derudover har jeg gennemført en 200 timers hatha flow yogalæreruddannelse på Nordisk Yoga og underviser nu hver uge i Højby.

Mobil: 60 60 91 09 
MobilePay til 60 60 91 09

YOGA MED MAJ
Hatha Yoga og dybdeafspænding for alle

Længes du efter at mærke ro i krop og tanker?
Dette yogaforløb hjælper dig til at finde hjem til det sted i dig, hvor du kan opleve dyb afspænding og fred.

Yoga byder på blide, men kraftfulde redskaber til at løsne spændinger i kroppen, åndedrættet og sindet. Med Hatha yoga kommer du ud af hovedet og ned i kroppen. Åndedrætsøvelser hjælper dig ind i nærværet. Og den afsluttende dybdeafspænding tillader den restituering, dit system har brug for.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette hold. Det er for alle - nybegyndere såvel som øvede.

Yogaen består af både dynamisk flow og blide stræk, og du guides til at slippe såvel ydre som indre krav om præstation. Det handler ikke om at kunne nå sine tæer!

Åndedrætsøvelser og guidet dybdeafspænding (Yoga Nidra) er ligeledes faste elementer, hver gang vi mødes. Det er her kroppen og sindet får mulighed for at “lande” i den naturlige tilstand af indre ro.

Om Martin Fast:

Yoga er for mig en livsfilosofi, som omfatter det hele menneske, dets omgivelser og giver muligheden for sammensmeltningen af krop, sind og ånd. 

På yogamåtten mærker jeg/(du) yogaens indsigtsfulde betydning og kan restitueret og med fornyet energi bringe den indsigt med ud i verden og handle ressourcefuldt og hjerteligt overfor os selv samt iblandt vores relationer.

Min baggrund for at undervise er ganske forskelligartet, men hviler i særdeleshed på den 200 timers hatha- og flow-yogalæreruddannelse som jeg bestod hos Nordisk Yoga i Odense i 2020. Yoga har jeg dog i særdeleshed haft inde på livet siden 2009, hvor jeg gennemførte et 3 mdr. Hatha yoga- og meditationsophold i Haa-ashramen i Sverige under Skandinavisk Yoga og Meditationsskole. Mit fulde yoga-CV kan tilgås her.

I min fritid plejer jeg bl.a. mine tætte relationer, pardanser, spiller tennis, agerer tennistræner og fra april-oktober nyder jeg kolonihavesæsonen i Hedvigslund haveforening, hvor jeg også sidder i bestyrelsen.

Dynamisk og slow yoga 

Dynamisk hatha yoga giver styrke og stræk samt skaber varme i hele kroppen, alt imens åndedrættet skaber fokus og giver fordybelse. Timen slutter med en kort dybdeafspænding. 

Slow yoga er inspireret af yin yoga, hvor vi hovedsageligt laver siddende og liggende stillinger. Stillingerne er statiske og holdes 2-5 minutter for at gå i dybden og påvirke bindevævet. Du vil opleve stor mental ro i timen. Timen alsluttes med en dybdeafspænding. 

Yoga er egnet for både begyndere og øvede, idet stillingerne bygges gradvist op. Jeg giver individuelle variationer, så alle kan deltage. 

Kontakt: har du spørgsmål så skriv til martinlf@hotmail.com eller 60622049 (helst sms). Tilmelding pr. mail. Gratis prøvetime hvis du aldrig har prøvet yoga ved mig før. 

Du kan læse mere om yogaens fordele, yderligere info om mig samt uddybende holdbeskrivelser her: 

Holdbeskrivelser Martin Fast

Qi Gong med Lise Riisgaard Larsen: