Andre hold

Mandage: 

NB! Malene holder sommerpause.
Ring eller SMS til 2173 6926 for mere information.

Torsdage:

NB! Maj har kun yoga forårshold torsdag eftermiddag.
Ring eller SMS til 60609109 for mere information.

Onsdage:

Feel Good træning med Camilla.
Ny i salen hver onsdag formiddag er Camila Ottesen.
Camila er fysioterapeut samt healingsmassør og underviser i Qi Gong. Hun har egen klinik, Den Hvide Lotus, og har nu hold i Feel Good træning hos Gotvedenergi. Se mere på hendes hjemmeside, hvis du er nysgerrig eller interesseret: www.denhvidelotus.dk.

Holdbeskrivelser

Om Maj Mira Lindegård:

Jeg elsker yoga, og jeg elsker at undervise i yoga! Jeg har praktiseret yoga, afspænding og meditation i mange år, og siden 2015 har jeg undervist i dybdeafspænding, meditation og healing. Derudover har jeg gennemført en 200 timers hatha flow yogalæreruddannelse på Nordisk Yoga og underviser nu hver uge i Højby.

Mobil: 60 60 91 09 
MobilePay til 60 60 91 09

YOGA MED MAJ
Hatha Yoga og dybdeafspænding for alle

Længes du efter at mærke ro i krop og tanker?
Dette yogaforløb hjælper dig til at finde hjem til det sted i dig, hvor du kan opleve dyb afspænding og fred.

Yoga byder på blide, men kraftfulde redskaber til at løsne spændinger i kroppen, åndedrættet og sindet. Med Hatha yoga kommer du ud af hovedet og ned i kroppen. Åndedrætsøvelser hjælper dig ind i nærværet. Og den afsluttende dybdeafspænding tillader den restituering, dit system har brug for.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette hold. Det er for alle - nybegyndere såvel som øvede.

Yogaen består af både dynamisk flow og blide stræk, og du guides til at slippe såvel ydre som indre krav om præstation. Det handler ikke om at kunne nå sine tæer!

Åndedrætsøvelser og guidet dybdeafspænding (Yoga Nidra) er ligeledes faste elementer, hver gang vi mødes. Det er her kroppen og sindet får mulighed for at “lande” i den naturlige tilstand af indre ro.

Om Malene Valgreen

Yoga er for mig en livsfilosofi, som omfatter det hele menneske og dets omgivelser, krop, sind og ånd.

På yogamåtten opnår vi en lille indsigt yogaens betydning for os selv og kan så tage denne lille indsigt med ud i verden.

Min baggrund for at undervise yoga er to yogalæreruddannelser, den første en 2-årig uddannelse hos Kirsten Breland i København (1999) og siden en 4-årig uddannelse hos Weg der Mitte i Berlin (2006)....jeg havde behov for at fordybe mig yderligere i den filosofiske side af yogaen.

Desuden er jeg bachelor i idræt (1992). Tidligere har jeg undervist rigtigt meget, men nu nøjes jeg med 1-2 gange om ugen i Højby, mens jeg i hverdagen har fuldtidsjob som lægesekretær.

Dynamisk Yoga

Dynamisk hatha yoga giver styrke og stræk til hele kroppen, varme breder sig i kroppen, og åndedrættet skaber fokus og giver fordybelse. Timen slutter med en kort afspænding.

Slow yoga er inspireret af yin yoga, hvor vi bliver hovedsageligt laver siddende og liggende stillinger. Stillingerne er statiske og holdes 2-5 minutter for at gå i dybden og påvirke bindevævet. Du vil opleve stor mental ro i timen.

Yoga er egnet for både begyndere og øvede, idet stillingerne bygges gradvist op. Jeg giver individuelle variationer, så alle kan deltage.


Alle kan lave yoga. Du får tilbudt variationer af de forskellige stillinger, så du fysisk finder netop det, som passer til dig. Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne: malene.valgreen@gmail.com eller 21736926 (helst sms). Du er velkommen til at få en prøvetime.

Kontakt: malene.valgreen@gmail.com eller 21736926 (helst SMS) – også for tilmelding til mailliste.